Noordwest - Maisonnette

Omschrijving

De woningen liggen aan de Zandstraat in de buurt ‘t Hoorntje vlak bij het centrum en uitgangswegen van Veenendaal. Het centrum van Veenendaal met winkels en voorzieningen is dichtbij. Ook scholen zijn in ruime mate aanwezig. Het openbaar vervoer is goed bereikbaar.

Indeling van de woning
1e woonlaag
• hal
• toilet
• keuken
• woonkamer
• douche

2e woonlaag
• 3 slaapkamers
3e woonlaag
• vliering

Informatie over de woning
De maisonnette heeft een straatgerichte woonkamer op de 1e woonlaag en de slaapkamers op de 2e woonlaag. Op de 3e woonlaag bevindt zich een vliering die bereikbaar is met een vlizotrap. De woning heeft 2 kleine balkons en een aparte berging buiten.

Zandstraat 88 1 t/m 98-2

Complex 32 Zandstraat weergeven op een grotere kaart