West - Maisonnette

Omschrijving

Deze “poortwoningen” liggen aan de rand van Veenendaal vlakbij een park met kinderboerderij. In deze wijk is veel water en groen. Zowel het winkelcentrum “de Ellekoot” als het openbaar vervoer (Station West) is op loopafstand bereikbaar. Verder bevindt zich in deze wijk ook een sportpark. Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de omgeving.

Indeling van de woning
1e woonlaag
• hal
• badkamer
• toilet
• woonkamer
• keuken
• slaapkamer

2e woonlaag
• slaapkamer

Informatie over de woning
De woning bevindt zich op de 2e verdieping en beschikt over een straatgerichte woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers en een balkon. De stookkosten zijn opgenomen in de servicekosten. De woning is te bereiken via een afgesloten trappenhuis met intercom. De berging is gemeenschappelijk.

Type E3: Vrekenhorst 17, 27, 18 en 27

Type E4: Vrekenhorst 21 en 22