Noordwest - Maisonnette

Omschrijving

De woningen liggen aan de Vendelseweg in de buurt “t Hoorntje vlak bij het centrum en uitgangswegen van Veenendaal. Het centrum van Veenendaal met winkels en voorzieningen is dichtbij. Ook scholen zijn in ruime mate aanwezig. Het openbaar vervoer is goed bereikbaar.

Indeling van de woning
1e woonlaag

• hal
• toilet
• keuken
• woonkamer
• douche

2e woonlaag
• 3 slaapkamers

3e woonlaag
• vliering bereikbaar met vlizotrap

Informatie over de woning
De woning beschikt over een straatgerichte woonkamer en dichte keuken. De slaapkamers bevinden zich op de 2e woonlaag. Op de 3e woonlaag is een vliering die bereikbaar is met een vlizotrap. De woning heeft een balkon en een buitenberging.

Vendelseweg 53 1 t/m 59-2

Complex 31 Vendelseweg weergeven op een grotere kaart