Zuidwest - Seniorenwoning

Omschrijving

Aantrekkelijke ligging dichtbij het centrum van Veenendaal. Winkels en voorzieningen zijn op steenworp afstand beschikbaar. Het complex ligt naast het station Veenendaal-Centrum. De parkeerplaatsen nabij het gebouw zijn gereserveerd voor vergunninghouders. Per woning kan er tegen betaling een ontheffing worden verstrekt.

Indeling van de woning
gelijkvloerse woning
• hal
• toilet
• keuken
• woonkamer
• 2 slaapkamers
• badkamer

Informatie over de woning
Deze ruime woning beschikt over een woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers. De tuin of het balkon is vanuit de woonkamer bereikbaar. De bovenwoningen zijn per lift bereikbaar via een afgesloten trappenhuis met videofoon. Elke woning heeft een eigen berging.
In het gebouw is een recreatieruimte aanwezig.

Stationsplein 20 t/m 32 begane grond
Stationsplein 34, 36, 40 t/m 68