Zuidwest - Seniorenwoning

Omschrijving

Aantrekkelijke ligging dichtbij het centrum van Veenendaal. Winkels en voorzieningen zijn op steenworp afstand beschikbaar. Het complex ligt naast het station Veenendaal-Centrum. De parkeerplaatsen nabij het gebouw zijn gereserveerd voor vergunninghouders. Per woning kan er tegen betaling een ontheffing worden verstrekt.

Indeling van de woning
1e woonlaag
• hal
• toilet
• keuken
• woonkamer

2e woonlaag
• 2 slaapkamers
• badkamer
• afzonderlijk tweede toilet

Informatie over de woning
De woning bestaat uit 2 lagen en beschikt over een straatgerichte woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers op de verdieping. Op beide lagen is er een balkon. De woningen zijn per lift bereikbaar via een afgesloten trappenhuis met videofoon. Elke woning heeft een eigen berging.
In het gebouw is een recreatieruimte aanwezig.

Stationsplein 38 en 88

Complex 110 Stationsplein weergeven op een grotere kaart

Buurt

Stationswijk