West - Eengezinswoning

Omschrijving

De woningen liggen aan de rand van Veenendaal vlakbij een park met kinderboerderij. In deze wijk is veel water en groen aanwezig. Zowel het winkelcentrum “de Ellekoot” als het openbaar vervoer (Station West) is op loopafstand bereikbaar. Verder bevindt zich in deze wijk ook een sportpark. Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de omgeving.

Indeling van de woning
begane grond
• hal
• toilet
• woonkamer
• keuken

1e verdieping
• 3 slaapkamers
• badkamer met toilet

2e verdieping
• 1 slaapkamer

Informatie over de woning
De woning beschikt over een tuingerichte woonkamer met open keuken en 3 slaapkamers op de 1e verdieping. De zolder is bereikbaar via een vaste trap, waar de 4e slaapkamer zich bevindt.. De woning heeft een tuin met berging.

Schenkhorst 17 t/m 25
Schenkhorst 35 t/m 39