Zuidwest - Seniorenwoning

Omschrijving

Aantrekkelijke woningen gelegen in een goed onderhouden hofje dichtbij het centrum van Veenendaal. Winkels en voorzieningen zijn op loopafstand beschikbaar. Het centrum van Veenendaal en het openbaar vervoer is op fietsafstand bereikbaar.

Woningtype F is een seniorenwoning. Woningtype E voldoet niet aan de eisen voor een seniorenwoning. Vanwege de ligging van de woningen aan een hofje worden alle woningen verhuurd aan 55+.

Indeling van de woning

type E type F
begane grond begane grond
• berging • hal
• hal • berging
• toilet • badkamer met toilet
• open keuken • slaapkamer
• woonkamer • dichtekeuken
  • woonkamer

1e verdieping 1e verdieping
• 2 (nr 9)  3 slaapkamers (nr 7) • 1 slaapkamer
• badkamer • ruime zolder

Informatie over de woning
De woning heeft een woonkamer met keuken en een inpandige berging. Type F heeft op de begane grond een slaapkamer en badkamer met toilet.
In de woning is inbraakalarm aanwezig. Dit alarm kan op verzoek uitgebreid worden met een personenalarmering. Da Costastraat 9 heeft een balkon i.p.v. een tuin en daardoor een slaapkamer minder. De woningen zijn in 1997 gerenoveerd.

Type E: Da Costastraat 7 en 9

Type F: Groen van Prinstererstraat 37 t/m 40