Zuidwest - Eengezinswoning

Omschrijving

Aantrekkelijke woningen gelegen in een goed onderhouden hofje dichtbij het centrum van Veenendaal. De woningen zijn gerealiseerd in de vroegere Marechaussekazerne en de bijbehorende stallen. Vandaar de naam Marechausseehof. Winkels en voorzieningen zijn op loopafstand beschikbaar. Het centrum van Veenendaal en het openbaar vervoer is op fietsafstand bereikbaar.

Indeling van de woning
begane grond
• hal
• berging
• dichte keuken
• woonkamer
• toilet

1e verdieping
• 2 slaapkamers (bij type A en D)
• 3 slaapkamers (bij type B en C)
• badkamer

Informatie over de woning
De woning beschikt over een straatgerichte woonkamer met dichte keuken, kelder en een berging. In de woning is inbraakalarm aanwezig. Dit alarm kan op verzoek uitgebreid worden met een personenalarmering. De woningen hebben een eigen tuin die grenst aan de openbare tuin van het hofje. De woningen zijn in 1997 gerenoveerd. Vanwege de ligging in het hofje worden de woningen verhuurd aan 55+.

Type A: Kerkewijk 116 en 122 Type B: Kerkewijk 118 en 120
Type C: Da Costastraat 1* Type D: Da Costastraat 3 en 5

* huurprijs wijkt af van range vanwege groter woningtype.

Complex 140 Marechausseehof weergeven op een grotere kaart

Buurt