Noordwest - Appartement

Omschrijving

Dit appartementencomplex heeft een aantrekkelijke ligging grenzend aan het centrum. Ook de uitgangswegen van Veenendaal zijn dichtbij. Winkels en voorzieningen zijn op steenworp afstand beschikbaar. Ook scholen zijn op loopafstand bereikbaar.

Indeling van de woning
gelijkvloerse woning
• hal
• toilet
• douche
• keuken
• woonkamer
• 2 slaapkamers

Informatie over de woning
De woning beschikt over een straatgerichte woonkamer, 2 slaapkamers, een open keuken en een berging. De begane grond woning beschikt over een tuin, de overige appartementen hebben een balkon. De begane grond woningen worden toegewezen aan 55 plussers.

Kalanderij 69 t/m 99
Kalanderij 103, 107, 109, 115, 119, 121 en 127