West - Seniorenwoning

Omschrijving

De woningen liggen in de Vogelbuurt aan een levendige doorgaande weg in wijk West. In deze mooie wijk is veel groen en water aanwezig. Zowel het winkelcentrum “de Ellekoot” met winkels en voorzieningen als het openbaar vervoer (Station Veenendaal West) is op loopafstand bereikbaar. In deze wijk is ook een sportpark aanwezig. De aansluiting vanuit de wijk naar de grote wegen van Veenendaal is goed.

Indeling van de woning
gelijkvloerse woning
• hal
• woonkamer
• keuken
• 2 slaapkamers
• badkamer met toilet

Informatie over de woning
De woningen hebben een straatgerichte woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers en een berging. De woningen hebben een tuin. De woningen op de beganegrond worden toegewezen aan senioren (55+).

Begane grond type 91A
Boekvink 13 Distelvink16