Noordwest - Appartement

Omschrijving

Dit kleinschalige appartementencomplex in de buurt Molenbrug heeft een aantrekkelijke ligging dichtbij het centrum, vlak bij de uitgangswegen van Veenendaal. Winkels en voorzieningen zijn op steenworp afstand beschikbaar. Ook scholen zijn op loopafstand bereikbaar.

Indeling van de woning
gelijkvloerse woning
• hal
• toilet
• douche
• keuken
• woonkamer
• 2 slaapkamers

Informatie over de woning
De woning beschikt over een straatgerichte woonkamer, dichte keuken, 2 slaapkamers en een berging. De begane grond woningen beschikken over een tuin, de overige appartementen hebben een balkon of een dakterras.

De Terp 1 t/m  11
De Terp 26 t/m 36