West - Appartement

Omschrijving

De woningen liggen aan de rand van Veenendaal vlakbij een park met kinderboerderij. Er zijn voldoende voorzieningen zoals winkels en scholen. Zowel het winkelcentrum “de Ellekoot” als het openbaar vervoer (Station Veenendaal West) is op loopafstand bereikbaar.
Er zijn ruime parkeervoorzieningen in de omgeving.

Indeling van de woning
Gelijkvloerse woning
• hal
• badkamer met toilet
• woonkamer met slaapnis en keukenblok

Informatie over de woning
De woning beschikt over een straatgerichte woonkamer met slaapnis en een keukenblok. Het trappenhuis is afgesloten. Elke woning heeft een intercom en er is een gemeenschappelijke berging.
De woningen worden verwarmd d.m.v. een gemeenschappelijke HR cv installatie. De stookkosten worden verrekend in de jaarlijkse afrekening servicekosten.

Vollewens 9 t/m 41
Sprenkelaar 10 t/m 42

Complex 52 Sprenkelaar en Vollewens weergeven op een grotere kaart

Buurt