Noordwest - Eengezinswoning

Omschrijving

De woningen liggen in de buurt 't Hoorntje vlak bij het centrum en uitgangswegen van Veenendaal. Het centrum van Veenendaal met winkels en voorzieningen is dichtbij. Ook scholen zijn in ruime mate aanwezig. Het openbaar vervoer is goed bereikbaar.
Vanwege hun karakteristieke uitstraling staan deze woningen op de Rijksmonumentenlijst.

Indeling van de woning
begane grond
• hal
• toilet
• keuken
• woonkamer
• douche

1e verdieping
• 3 slaapkamers

Informatie over de woning
De woning beschikt over een straatgerichte woonkamer, dichte keuken, 3 slaapkamers en een berging. De douche is op de begane grond. De woning beschikt over een achtertuin. De woningen zijn in 2014 gerenoveerd en geïsoleerd.

Davidsstraat 1 t/m 47
Davidsstraat 2 t/m 32