Noordwest - Eengezinswoning

Omschrijving

De woningen liggen in de buurt 't Hoorntje vlak bij het centrum en uitgangswegen van Veenendaal. Het centrum van Veenendaal met winkels en voorzieningen is dichtbij. Ook scholen zijn in ruime mate aanwezig. Het openbaar vervoer is goed bereikbaar.

Indeling van de woning
begane grond
• hal
• toilet
• keuken
• woonkamer
• douche

1e verdieping
• 3 slaapkamers

2e verdieping

• bergzolder

Informatie over de woning
De woning beschikt over een tuingerichte woonkamer, dichte keuken, 3 slaapkamers en een berging. De douche is op de begane grond. De woningen beschikken allemaal over een grote achtertuin. De woningen zijn in 2016 voorzien van nieuwe kozijnen, isolatie en zonnepanelen.

Dahliastraat 1 t/m 39

Complex 22 Dahliastraat weergeven op een grotere kaart