West - Eengezinswoning

Omschrijving

De woningen liggen in de rustige Dichtersbuurt aan de rand van Veenendaal. In deze mooie wijk is veel groen en water aanwezig. Zowel het winkelcentrum “de Ellekoot” met winkels en voorzieningen als het openbaar vervoer (Station West) is op loopafstand bereikbaar. Er zijn ruime parkeervoorzieningen in de omgeving.

Indeling van de woning
begane grond
• hal
• toilet
• woonkamer
• keuken

1e verdieping
• 2 slaapkamers
• badkamer met toilet

2e verdieping
• 1 slaapkamer

Informatie over de woning
De woning beschikt over een straatgerichte woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers op de 1e verdieping. De 3e slaapkamer ligt op zolder. De woningen beschikken over een tuin met berging.

Bontekoestraat 2 t/m 40

Grotere kaart weergeven