Zuidoost - Appartement

Omschrijving

Appartementencomplex met 24 zeer energiezuinige appartementen dichtbij het centrum van Veenendaal. Het station Veenendaal-Centrum ligt op steenworp afstand.
Op de parkeerplaats zijn 2 laadpunten voor elektrische auto's aanwezig.

Indeling van de woning
gelijkvloerse woning

• hal
  • toilet
  • woonkamer
  • keuken
  • 2 slaapkamers
  • badkamer

Informatie over de woning
De woning beschikt over een woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers. De tuin of het balkon is vanuit de woonkamer bereikbaar. De bovenwoningen zijn per lift of trap bereikbaar via een afgesloten trappenhuis met videofoon. Elke woning heeft een eigen berging.
De woning is optimaal geïsoleerd en voorzien van energiebesparende installaties en zonnepanelen. In de woning is geen gasaansluiting aanwezig. De verwarming vindt plaats door aansluiting op het warmtenet van Warmtebedrijf Veenendaal. Het koken is electrisch,  de woningen zijn voorzien van een inductiekookplaat en afzuigkap.

• Uiverstraat 172 t/m 178 begane grond
  • Uiverstraat 180 t/m 186 1e verdieping
  • Uiverstraat 188 t/m 194 2e verdieping
  • Uiverstraat 196 t/m 202 3e verdieping