Zuidwest - (Rolstoel)aangepaste woning

Omschrijving

Het Franse Gat is een gezellige volksbuurt. In deze wijk hangt nog altijd de sfeer van vroeger. Het merendeel van de woningen in deze wijk zijn sociale huurwoningen.

In de wijk is veel groen aanwezig maar ook allerlei voorzieningen als openbaar vervoer (station), winkels, scholen, kerkgemeenschappen en de polikliniek. De woningen in dit cluster zijn uitgevoerd als zogenaamde rug-aan-rugwoningen. Dit houdt in dat de woning maar aan één zijde ontsloten is.

Deze woningen zijn niet als rolstoel aangepaste woningen gebouwd. Vanwege de aanwezigheid van een slaapkamer en extra badkamer op de begane grond, worden ze wel buiten het normale systeem toegewezen. Om hiervoor in aanmerking te komen moet u op de wachtlijst voor aangepaste woningen staan bij de gemeente.

Indeling van de woning
begane grond
• hal
• woonkamer
• open keuken
• toilet
• slaapkamer
• badkamer met extra toilet

1e verdieping
• 2 slaapkamers
• berging
• badkamer voorzien van 2e toilet

2e verdieping
• ruime zolder
• kast met daarin c.v. ketel en mechanische ventilator

Informatie over de woning
De woning beschikt over een woonkamer met open keuken. Op de begane grond bevindt zich een ruime slaapkamer met eigen badkamer die voorzien is van een extra toilet. Op de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer die ook voorzien is van een toilet. Op de tweede verdieping is een ruime zolder die bereikbaar is met een vaste trap.

De berging is aan de voorzijde aan de woning gekoppeld. De woning is voorzien van een ruime met hagen omgrensde tuin. De hagen worden jaarlijks onderhouden. De kosten hiervan worden doorberekend in de servicekosten.

Type A (hoekwoningen):
Adriaen van Ostadelaan 32 F Ferdinand Bolstraat 45

Complex 160 Adriaen van Ostadelaan weergeven op een grotere kaart

Buurt

t Franse Gat

Wijk

Zuidwest

Straatnaam

Adriaen van Ostadelaan en Ferdinand Bolstraat (160 A)

Bouwjaar

CV