Corona update

Geplaatst op: 14 november 2021

Helaas kleurt Nederland weer rood op de corona kaart. Ons kantoor is daarom weer alleen op afspraak geopend.

We vragen u om niet-dringende vragen of reparatieverzoeken zoveel mogelijk digitaal te melden via het contactformulier of via info@vws-veenendaal.nl.

Onze medewerkers werken gedeeltelijk, als dat kan, nog vanuit huis. Als u door hen gebeld wordt, is dat vaak anoniem. Dus verwacht u een telefoontje, hou hier dan rekening mee.

Zorg goed voor uzelf én voor elkaar!

Bent u op zoek naar een duidelijke en eenvoudige uitleg van alle maatregelen? Kijk eens op corona.steffie.nl