Huurverlaging

Als u na 2019 een inkomensdaling heeft gehad, kan het zijn dat u in aanmerking komt voor huurverlaging. Doe hier de check.

Voor het bepalen van uw inkomen gebruikt u de inkomensspecificaties van de afgelopen 6 maanden van alle volwassen leden van uw huishouden. Het inkomen van inwonende kinderen jonger dan 27 jaar telt niet mee.  Voor de huurprijs houdt u de netto huurprijs aan.

Huurverlaging kunt u aanvragen tot 31 december 2021. Bij toekenning wordt de huurprijs verlaagd op de 1e van de tweede maand na de datum waarop wij uw verzoek hebben ontvangen.

Vul de vragen hieronder in om te zien of u in aanmerking komt. Komt u in aanmerking, vul dan het aanvraagformulier in.

Huurverlaging?

Als u in aanmerking komt, kunt u een verzoek doen door het formulier in te vullen.

Vul het formulier in